Telefoon: 072 - 571 64 24

Marsmanstraat 8 - 10, Heerhugowaard

okt 1

Verhuizing naar nieuw pand

We zitten inmiddels alweer ruim 8,5 jaar op onze locatie op de Marsmanstraat 12-14. We merken dat we behoefte hebben aan iets meer mogelijkheden wat betreft het aanbieden van oefentherapie, waardoor ook de revalidatie uitgebreider kan worden aangeboden. Gelukkig zijn onze buren op nr 8-10 verhuisd naar een andere locatie en hebben we nu de mogelijkheid gekregen om onze wens voor een aparte oefenruimte uit te kunnen voeren. Ook is het nieuwe pand recentelijk van binnen opgeknapt en oogt het stukken frisser en is er bijvoorbeeld meer aandacht besteed aan de ventilatie ten opzichte van onze vorige locatie.

Onze nieuwe locatie beschikt nu over 3 ruime behandelkamers en 1 aparte oefenruimte, een ruime moderne wachtkamer en 3 nieuwe behandelbanken.

In de oefenruimte hebben we op het moment een loopband, een home trainer, een pully, een oefen rek en verschillende losse trainings attributen. Binnenkort willen we dit gaan uitbreiden met een roeiapparaat, een tweede home trainer en stabiliserende oefen attributen.

Onze nieuwe locatie is nog steeds goed bereikbaar met de auto, fiets, lopende of het openbaar vervoer. Er is voldoende (gratis) parkeermogelijkheid, we hebben een fietsen rek voor de deur en langs de Middenweg is een bushalte gelokaliseerd.

Onze specialisaties nog een keer op een rij:
Daniel: fysiotherapie, dry needling en hardloop analyse;
Milou; fysiotherapie, manuele therapie
Ilse: fysiotherapie, oedeem therapie (lymfedrainage), medical taping en manuele therapie in opleiding.

We hebben ook voor 2016 weer een contract afgesloten met alle zorg verzekeraars.
Indien het nodig is behandelen we ook bij patienten aan huis. Hier is wel een verwijzing van huisarts of specialist voor nodig. Voor andere klachten is er geen verwijzing nodig en kunt u dus gewoon bij ons terecht zonder eerst naar de huisarts of specialist te gaan.

We hebben ook nog steeds ruime openingstijden en proberen zoveel mogelijk ook buiten kantoortijd en op zaterdag aan te bieden.

No comments yet.

Add a comment