Telefoon: 072 - 571 64 24

Marsmanstraat 8 - 10, Heerhugowaard

Contracten en vergoedingen

Wij hebben voor 2024 de keuze gemaakt om niet met iedere zorgverzekeraar een contract af te sluiten.

We hebben in 2024 geen contract met:
– ENO (Salland, HollandZorg, ZorgDirect)
– Zorg en Zekerheid
– Caresq
– Eucare
– Menzis
– Anderzorg

Wanneer u wel bij deze verzekeringen verzekerd bent, dan sturen wij de rekening niet meer elektronisch door naar de verzekeraar, maar dan krijgt u een rekening van ons mee. Deze rekening kunt u dan zelf indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. U krijgt hier dan (afhankelijk van het type basisverzekering) het gehele bedrag of een gedeelte van vergoed.

Fysiotherapie word vergoed vanuit de aanvullende verzekering van een zorgverzekering. Afhankelijk van de aanvullende verzekering word er een aantal behandelingen per jaar vergoed. Vraag het bij onzekerheid over uw vergoeding uw verzekeringsmaatschappij of één van ons.

In Nederland hebben we een eigen risico van 385 euro per jaar. Dit heeft alleen te maken met basiszorg en heeft niks te maken met de fysiotherapie, aangezien dit uit de aanvullende verzekering word vergoed.

Er is alleen één uitzondering: bij een chronische indicatie (na een operatie of uw klacht staat op de lijst met chronische aandoeningen) worden de eerste 20 behandelingen vergoed uit uw aanvullende verzekering en vanaf behandeling 21 uit de basisverzekering. Vanaf behandeling 21 is de vergoeding onbeperkt, maar kan het zijn dat een gedeelte betaald word vanuit uw eigen risico. Bij onzekerheid kunnen we dit precies voor u uitzoeken.

U heeft wel een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig om voor een chronische indicatie in aanmerking te komen.

072 - 571 64 24


...of laat een bericht achter via het formulier: