Telefoon: 072 - 571 64 24

Marsmanstraat 8 - 10, Heerhugowaard

feb 22

Samenwerking Fysiotherapie Zondervan met Care for Women

Vanaf 1 april komt Elvira Stam met haar bedrijf Care for Women de praktijk op Marsmanstraat 8-10 versterken.

De doelstelling is om elkaar te versterken in de diagnostiek en behandeling bij specifieke klachten.

Wat is Care for Women:

Care for Women is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en het hormonale systeem in het bijzonder. Verspreid over Nederland zijn er inmiddels ruim 100 praktijken. Elvira Stam is Care for Women specialiste in de regio Alkmaar en Heerhugowaard en vindt dat elke vrouw het verdient om altijd het beste uit haar zelf te halen, niet gehinderd door hormonale problemen. Elvira is er voor alle vrouwen in de verschillende leeftijdscategorieën.

“Een vrouwenleven kent verschillende fases met specifieke problemen. Een luisterend oor zijn, je probleem her- en erkennen, daar beginnen we mee. Graag geef ik uitleg over het functioneren van je lichaam en adviezen die voor jouw situatie geschikt zijn. Kennis en inzicht in wat er precies in jouw lichaam gebeurt, geeft vertrouwen Blijf niet met je problemen lopen, er valt vaak echt wat aan te doen! Tijdens de consulten neem ik ruim de tijd voor al je vragen”, aldus Elvira

Je kunt in de praktijk terecht voor consulten van 1 uur, voor advies en begeleiding bij:

– Anticonceptie

– Menstruatieklachten

– Premenstrueel Syndroom (PMS)

– Zwangerschapswens & gezonde zwangerschap

– Na de bevalling & moederschap

– Overgang

– Seksualiteit

– Vrouwen health checks (bloedsuiker, cholesterol gesplitst, bloeddruk en BMI en risico analyse osteoporose, hart-en vaatziekten en borstkanker)

– Begeleiding voor bedrijven (verzuim door hormonale veranderingen)

Ook mannen kunnen in de praktijk terecht voor een health check, waarbij in een half uur het bloedsuiker, cholesterol gesplitst, bloeddruk en BMI worden bepaald. De uitslagen krijg je direct en zullen ook worden besproken.

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.

De Care for Women specialiste wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hierdoor wordt geen aanspraak gemaakt op het eigen risico.

Meer informatie:

Elvira Stam

Care for Women specialiste

Telefoonnummer: 06-14442852

E-mailadres: e.stam@careforwomen.nl

www.CareforWomen-Heerhugowaard.nl

No comments yet.

Add a comment