Telefoon: 072 - 571 64 24

Marsmanstraat 8 - 10, Heerhugowaard

jan 19

Nieuwe website fysiotherapie D. Zondervan Heerhugowaard

Met de praktijk voor Fysiotherapie D. Zondervan hebben we vanaf januari 2015 een nieuwe website. Met deze website willen we de praktijk zo goed mogelijk presenteren. De sociale media en internet is tegenwoordig niet meer ondenkbaar in het dagelijks gebruik en we willen met deze website hier zo goed mogelijk op aansluiten.
Via de website is op een duidelijke manier beschreven waar de praktijk voor staat, wie de therapeuten zijn en wat onze specialisaties zijn.
Via een link naar Facebook is ons liken en op de hoogte blijven zo gebeurd. Als je via een andere manier op de hoogte wilt blijven van de praktijk dan hebben we een nieuwsbrief. Via de website kan iedereen zich hier voor aanmelden en via een e-mail bericht blijf je dan op de hoogte van onze laatste informatie en nieuwtjes.

Om de kwaliteit van fysiotherapie te toetsen hebben de verzekeringsmaatschappijen de fysio prestatie monitor in het leven geroepen. De praktijk werkt hiervoor samen met de firma Qualizorg. Wanneer de behandeling is geëindigd word u gevraagd hieraan mee te werken. Middels een enquête, verstuurd via e-mail vind er een toetsing plaats. U bent natuurlijk niet verplicht hieraan mee te werken en meewerken aan de enquête gaat anoniem. De bevindingen van de patiënten zijn ook te zien op de website. (Hier zijn we mee bezig en we hopen dat dit spoedig op de website aanwezig is).

Via deze blog schrijven we minimaal 2 keer per maand een bericht. We houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op fysiotherapie gebied, de laatste nieuwtjes over de praktijk zelf en cursussen en/ of opleidingen welke door ons zijn afgerond.

Het volgende bericht zal gaan over de zorgverzekering. Wat zijn de veranderingen voor 2015 op het gebied van de vergoedingen, het eigen risico op de basisverzekering en wanneer word een behandeling door de zorgverzekeraar vergoed.

No comments yet.

Add a comment